Νέα σενάρια για Πισάρο στο Μεξικό

Νέα σενάρια για Πισάρο στο Μεξικό

Ο Ροντόλφο Πισάρο δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ της νέας σεζόν και στο Μεξικό υπήρξαν νέα δημοσιεύματα για το μέλλον του.

Αν και υπήρξε ενδιαφέρον από την Χουάρεζ, δεν προχώρησε η υπόθεση, μιας και οι Μεξικανοί θα ήθελαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Στο προσκήνιο όμως έρχεται το ενδιαφέρον Τσίβας, στην οποία ο Πιζάρο είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν. Η μεξικανική ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και χρειάζεται παίκτες μεσοεπιθετικά. Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο, στο Μεξικό γράφουν πως θα ήταν μια καλή λύση η επιστροφή του Πισάρο στη Γουαδαλαχάρα, με τους οπαδούς να είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Αν η Τσίβας όντως ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, τότε θα πρέπει να δώσει κάποια χρήματα στην Ένωση. Η αξία του ποδοσφαιριστή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 1,5 εκατ.Ευρώ.
 

sdna.gr