Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ιράν ο Άρης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 20χρονο Ιρανό επιθετικό, Μοχαμάντ Ρέζα Αζαντί ο οποίος ανήκει στην Τράκτορ του Χατζισαφί.
Την περίπτωση του Ιρανού επιθετικού, Μοχαμάντ Ρέζα Αζαντί, εξετάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ιράν ο Άρης.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «tasnimnews.com» οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν την περίπτωση του νεαρού άσου και υπογραμμίζει μάλιστα ότι υπάρχουν επαφές των δύο πλευρών.
Ο 20χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Τράκτορ και είναι συμπαίκτης με τον Εχσάν Χατζισαφί τον οποίο και επιδίωξε να αποκτήσει ο Άρης αλλά η στάση της ομάδας του στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αζαντί, πραγματοποίησε τέσσερις εμφανίσεις χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα. Έχει επίσης αγωνισθεί με την Κ23 του Ιράν σε φιλικό και Ασιατικό τουρνουά.