Η πρώτη κίνηση του νέου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, με λύση σε ένα σημαντικό θέμα.
Τα τυπικά μένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας δανεισμού του Νταβίντ Σιμάο στην Μορεϊρένσε. Από πλευράς ΑΕΚ επιβεβαιώνονται τα σχετικά δημοσιεύματα στην Πορτογαλία. Ο Σιμάο πάει δανεικός στην Μορεϊρένσε μέχρι το καλοκαίρι κι εδώ να θυμίσουμε πως το θέμα με την συγκεκριμένη ομάδα αποκάλυψε το SDNA την περασμένη Τετάρτη, πριν γίνει γνωστό κι από πλευράς ΑΕΚ πως υπάρχουν συζητήσεις με την συγκεκριμένη ομάδα.
Η ΑΕΚ θα γλιτώσει το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου του συμβολαίου του για φέτος, αλλά το πιο βασικό είναι πως εφόσον πάρει παιχνίδια στην Πορτογαλία, γίνεται πιο εύκολη η διαδικασία απεμπλοκής της ΑΕΚ από την συμφωνία με τον Σιμάο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Με κάποια πρόταση από την Πορτογαλία, που θα διευκολύνει την Ένωση στο να διευθετήσει την όποια οικονομική εκκρεμότητα θα μένει με τον Σιμάο, για να του λύσει το συμβόλαιο. Το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Και στοιχίζει στην ΑΕΚ 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η επικείμενη συμφωνία για τον δανεισμό του Σιμάο, είναι η πρώτη ουσιαστικά κίνηση του Παναγιώτη Κονέ ως νέου τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ και αφορά ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση από πλευράς συμβολαίων, από πέρσι. Καλό σημάδι αν μη τι άλλο, για την συνέχεια του Κονέ στην ομάδα.