Tην βεβαιότητά του ότι ο νέος πρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης θα έχει μια πετυχημένη θητεία στην Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Μηνάς Λυσσάνδρου λίγο πριν... παραδώσει την σκυτάλη!
«Στόχος μας ήταν να παραδώσουμε μία Σούπερ Λιγκα καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε. Πιστεύω ότι το καταφέραμε. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες, τις διοικήσεις, τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία, όπως ξέρετε» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο απερχόμενος πρόεδρος ενώ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Λεωνίδα Μπουτσικάρη ως εξής: «Έχουμε νέο πρόεδρο. Έναν πολύ ικανό και έξυπνο άνθρωπο.
Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή τύχη στον νέο πρόεδρο. Είναι άξιος και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει πάρα πολλά.
Όταν είχα εκλεγεί είχα πει ότι στόχος ήταν να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα και μετά να γίνει ένα ακόμα καλύτερο, ώστε αυτό που θα παρέδιδα μαζί με τους συνεργάτες μου να καλύτερο από αυτό που παραλάβαμε.
Θέλω να πιστεύω ότι το καταφέραμε και η επόμενη μέρα θα είναι εξίσου καλή. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη, όλες τις ΠΑΕ που με στήριξαν, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, τους δημοσιογράφους, τους φιλάθλους και τις ομάδες. Εύχομαι ξανά καλή τύχη και καλή δύναμη στο νέο πρόεδρο».