Την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (7/11) συνεχίζει ο ΟΦΗ, με τον Γιώργο Σίμο να έχει γεμάτο το απουσιολόγιο για ακόμη μια μέρα και να περιμένει να δει ποιοι θα είναι οι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση.
Ο Φροίξος Γρίβας έκανε θεραπεία, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Αντίλ Ναμπί και Νίκος Μαρινάκης. Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης, Χουάν Νέιρακαι Ναζαρένο Σολίς. O Αντριάν Σαρδινέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.
Ο Felipe Souza έκανε θεραπεία, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ρικάρντο Βαζκαι Κοσμάς Τσιλιανίδης.
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους και ασκήσεις τακτικής με τελειώματα.
Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Ολυμπιακό θα γίνει στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (7/11), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.