ΟΦΗ: Στην αποστολή οι επτά παίκτες με συμπτώματα δηλητηρίασης

Close
ΟΦΗ: Στην αποστολή οι επτά παίκτες με συμπτώματα δηλητηρίασης

Οι επτά παίκτες του ΟΦΗ που έδειξαν συμπτώματα δηλητηρίασης προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (22/1) και βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (23/1, 19:30).

Την Πέμπτη (21/1) ο ΟΦΗ ενημέρωσε ότι επτά παίκτες του (Σηφάκης, Βάτερμαν, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Σολίς, Ουές) παρουσίασαν συμπτώματα ατονίας και αδυναμίας που παραπέμπουν σε τροφική δηλητηρίαση.

Η παρουσία τους για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (23/1, 19:30) τέθηκε σε κίνδυνο, όμως τελικά την Παρασκευή (22/1) αισθάνθηκαν καλύτερα και συμμετείχαν στην προπόνηση. Έτσι, βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Σίμου.

Επιπλέον, οι Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν και Απόστολος Διαμαντής συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, έτσι είναι επίσης στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στους πράσινους.

Αναλυτικά η αποστολή: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στούρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

sport24.gr