Άγνοια στον Ολυμπιακό για Γκιγιέρμε – Σπαρτάκ

Close
Άγνοια στον Ολυμπιακό για Γκιγιέρμε – Σπαρτάκ

Πλήρη άγνοια δηλώνουν στον Ολυμπιακό για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας για τον Γκιγιέρμε, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν γνωρίζουν καν τον άνθρωπο που έκανε δηλώσεις στη Ρωσία ως μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου.

Άλλον μάνατζερ γνωρίζουν στον Ολυμπιακό ως τον άνθρωπο που εκπροσωπεί επίσημα τον Γκιγιέρμε και όχι τον Ζούνιορ Πεντρόσα που την Τρίτη έκανε δηλώσεις στη Ρωσία περί έντονου ενδιαφέροντος της Σπαρτάκ για τον Βραζιλιάνο μέσο. Πέρα από ότι δεν γνωρίζουν καν τον συγκεκριμένο άνθρωπο από το Λιμάνι δηλώνουν παράλληλα και πλήρη άγνοια για το φημολογούμενο φλερτ των Ρώσων για τον 29χρονο χαφ.

Άλλωστε, οι Πειραιώτες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα νέο κύκλο συζητήσεων με τον Γκιγιέρμε ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2021. Και αν φυσικά δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η πλευρά του παίκτη σαφέστατα θα κληθεί να φέρει πρόταση στο τραπέζι, αφού ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον χάσει χωρίς να αποζημιωθεί, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για παίκτη που έχει πολλούς ενδιαφερόμενους στο εξωτερικό.

sdna.gr