ΑΠΑΝΤΗΣΗ για ορισμό ΡΕΦ/«Αν μπορεί ο Λούμπος, μπορεί κι η Σκλεναρίκοβα»!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ για ορισμό ΡΕΦ/«Αν μπορεί ο Λούμπος, μπορεί κι η Σκλεναρίκοβα»!

Με χιούμορ απάντησε ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση Ολυμπιακού που ζητά την αντικατάσταση του Elite Σλοβάκου διαιτητή ελέω... Μίχελ: «Αν μπορεί ο Λούμπος, μπορεί κι η Σκλεναρίκοβα», η τοποθέτηση του Δικεφάλου, κόβοντας περαιτέρω κουβέντα περί διαιτησίας!

Η απάντηση του ΠΑΟΚ; Με το ίδιο σκεπτικό, «μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο», αντιμετωπίζοντας με χιούμορ τη διάθεση τοξικού κλίματος, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, επιχειρούν να δημιουργήσουν οι Πειραιώτες. 

Μάλιστα, υπενθυμίζουν πως υπήρξε συμφωνία για να οριστεί elite, κλείνοντας την τοποθέτησή τους με την ευχή να μην θυμούνται καν το όνομα του Ιβάν Κρούζλιακ μετά το τέλος του ντέρμπι!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωση:

«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλατενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».

sdna.gr