Έχει βρει τη χρυσή τομή με τον Ραφίνια, το... εμπόδιο είναι η Φλαμένγκο

Close
 Έχει βρει τη χρυσή τομή με τον Ραφίνια, το... εμπόδιο είναι η Φλαμένγκο

Οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει σε ένα σημείο που είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον έμπειρο μπακ, όμως το... πρόβλημα παραμένει η Φλαμένγκο, που δεν θέλει να τον χάσει.

Νωρίτερα διαβάσατε τις πληροφορίες από τη Βραζιλία πως ο Ραφίνια θα ανακοινώσει στη Φλαμένγκο ότι είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Παρότι τα ρεπορτάζ από την χώρα του καφέ δεν... συμφωνούν όλα σε αυτό το πλαίσιο (ότι δηλαδή υπάρχει απόλυτη συμφωνία Ραφίνια - πρωταθλητών Ελλάδας) το ενδιαφέρον των Πειραιωτών είναι υπαρκτό και δεδομένο αλλά και προχωρημένο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει και χρησιμοποιήσει έναν πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη και είναι πολύ κοντά στο να τα βρει σε όλα μαζί του.
 
Το... εμπόδιο για την περίπτωση αυτή είναι κυρίως η Φλαμένγκο που προσπαθεί να κρατήσει τον 34χρονο Ραφίνια στις τάξεις της. Υπάρχει δε η πληροφορία πως την Παρασκευή η βραζιλιάνικη ομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου  όπου θα διευκρινίσει το τι ισχύει με το θέμα αυτό. Ο Ραφίνια είχε κλείσει ένα συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 με την Φλαμένγκο και έχει και γερμανικό διαβατήριο. Μες στο 2020 ο δεξιός μπακ (παίζει και αριστερά στην άμυνα αλλά και έξω δεξιά στον άξονα) είχε 12 ματς με 1 ασίστ. Οι επόμενες ώρες σίγουρα θα είναι καθοριστικές για την τελική έκβαση της υπόθεσης και για έναν παίκτη με τρομερή φήμη και πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη αλλά και απίστευτο βιογραφικό.
 

gazzetta.gr