''Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ''

Close

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί επί της Άρσεναλ στους «8» του Europa League, εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ στους «16» του Europa League, αλλά σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης.

Ωστόσο, όπως τόνισε o νεοφερμένος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, για να συμβεί αυτό και να την αποκλείσουν όπως και πέρσι στους «32» του θεσμού (όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στους Λονδρέζους), θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δουν το κάθε ένα εκ των δύο ματς ξεχωριστά.

Αναλυτικά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην κάμερα του OLYMPIACOS TV για:

-την κλήρωση κόντρα στην πρώην του ομάδα, Άρσεναλ: «Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό, γιατί μέχρι πριν 1-1,5 μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια ώστε να έχουμε αρκετές πιθανότητες να επαναληφθεί το περσινό»

-τις διαφορές της Άρσεναλ σε σχέση με πέρυσι: «Διαφορές δεν έχει πάρα πολύ μεγάλες γιατί είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω-κάτω είναι η ίδια ομάδα με 2-3 προσθήκες. Είναι πολλά σημεία, τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Αλλά έχει και σημεία που μπορούμε να τους χτυπήσουμε και να τους κάνουμε ζημιά
».

-το πού πρέπει να εστιάσει ο Ολυμπιακός, ώστε να πάρει την πρόκριση: «Στο ότι το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Δηλαδή ότι θα πρέπει να τα δει ως δύο ξεχωριστά ματς. Πιστεύω ότι ο προπονητής έχει στον νου του ήδη την τακτική που θα πρέπει α ακολουθήσουμε και σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και με μία καλή μέρα πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες».
 

sport-fm.gr