Ιδού η κοινή επιστολή Ολυμπιακού, Άρη, ΑΕΛ και άλλων τριών ΠΑΕ.
Το SDNA παρουσιάζει την κοινή επιστολή των έξι ομάδων της Super League που ζητούν σύγκληση έκτακτου ΔΣ. Πρόκειται για τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΛ. Ατρόμητος,ΟΦΗ και Πανιώνιος.
Στην επιστολή που δημοσιεύει αποκλειστικά στο SDNA υποστηρίζουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στους αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ και με βάση τη γενικότερη εικόνα της χώρας αλλά και λόγω της ανάγκης εσόδων, ζητούν να τεθεί το αίτημα παρουσία φιλάθλων στους υπολειπόμενους αγώνες και εφεξής με βάση τις προτάσεις των επιστημόνων για να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία.
Eντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το αίτημα για σύγκλιση έκτακτου ΔΣ γίνεται ενώ είναι γνωστό ότι την Παρασκευή θα συνεδριάσει του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ.
Ακολουθεί η επιστολή που στάλθηκε στον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ:
Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι την Πέμπτη 18/06/2020 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Tο από 16/6/2020 έγγραφο αίτημα των ΠΑΕ ΑΕΛ, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ και Πανιώνιος, περί υποβολής από τη Super League αιτήματος για την παρουσία φιλάθλων στα υπολειπόμενα παιχνίδια της περιόδου.
2/ Ορισμός του αναβληθέντος αγώνα για την 1η Αγωνιστική των Play Out, “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ”.
3/ Διάφορα.



