Η κλήση της Εθνικής Ελλάδος ενόψει Κύπρου και όχι μόνο

Close
Η κλήση της Εθνικής Ελλάδος ενόψει Κύπρου και όχι μόνο

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για τα παιχνίδια του Nations League. Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις πρώτες του κλήσεις για επίσημα παιχνίδια. Η Ελλάδα συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και Κόσοβο (5/6), ενώ θα παίξει εντός με Κύπρο (9/6) και Κόσοβο (12/6).

Εκτός των κλήσεων συνεχίζουν να βρίσκονται οι Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Δημήτρης Σιόβας. Από την άλλη στην αποστολή βρίσκονται οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιάννης Παπανικολάου και Γιάννης Κώτσιρας.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Οι προπονήσεις των διεθνών θα αρχίσουν τμηματικά και αναλόγως της διαθεσιμότητάς τους από την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου και καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους.

Την Δευτέρα 30 Μαΐου θα ενσωματωθούν στην αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές.

sport24.gr