Χασάν: "Πρέπει πάντα να πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες"

Close

Ο Αχμέντ Χασάν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Άρη, χάρη στο τέρμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη, αλλά και στα ματς που έρχονται με Λαμία και Άρσεναλ.

Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στην πρόκριση επί του Άρη, χάρη στο τέρμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη, αλλά και στα ματς που έρχονται με Λαμία και Άρσεναλ. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πιστεύουν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος για τη νίκη, αφού αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν πολύ έξυπνο, από πλευράς του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Πολύ έξυπνο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να προκριθούμε, στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Ανυπομονούμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο, ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια.

Είναι κάτι το οποίο κάνουμε. Πρέπει πάντα να πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουν να πιστεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή. Αυτό συμβαίνει πάντα. Πιστεύουμε και πηγαίνουμε για το γκολ.

Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, στο παιχνίδι μας που έρχεται, απέναντι στη Λαμία. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, για να νικήσουμε, είναι το πιο σημαντικό. Κάθε ματς, στο οποίο παίζουμε, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εκεί συγκεντρωνόμαστε. Πρώτα πρέπει να τελειώσουμε με τη Λαμία. Και μετά να σκεφτούμε την Άρσεναλ".

sport24.gr