Χουάνγκ: «Ένιωσα ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί»

Χουάνγκ: «Ένιωσα ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός είναι ήδη αλλαγμένος προς το καλύτερο μετά την έλευση του Μίτσελ, δήλωσε ο εκ των διακριθέντων στη νίκη 2-0 επί του Ατρόμητου, Ινμπέομ Χουάνγκ. «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια», πρόσθεσε ο Νοτιοκορεάτης χαφ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ινμπέομ Χουάνγκ μετά το Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0:

Για το τι τους βοήθησε και άλλαξε η εικόνα τους: «Εγώ έλειπα και δεν ήμουν στις προπονήσεις. Επομένως δεν ξέρω ακριβώς το συνέβη. Πρόλαβα να κάνω μία προπόνηση με τον νέο προπονητή. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα και θα είναι καλύτερα. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, ωστόσο υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν ακόμα. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε να βελτιωνόμαστε, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο».

Για το αν είναι η αρχή για την αντεπίθεση: «Έτσι θα έπρεπε να είναι γιατί στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Επομένως πρέπει να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια και να έχει υψηλή απόδοση μέχρι το τέλος της χρονιάς να είμαστε πρωταθλητές».

sdna.gr