Η ιταλική κρούση για Μασούρα

Close

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της πειραϊκής ομάδας κάνει…γκελ στην Ιταλία. 

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του («καυτού») Γιώργου Μασούρα στη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει κατακόρυφα τη μετοχή του Έλληνα διεθνούς μεσοεπιθετικού στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ας μην βιαστούμε όμως να γράψουμε πως κυμαίνεται σε επίπεδα «limit up», διότι με τη φόρα που έχει πάρει ο 27χρονος ποδοσφαιριστής και τη…γυαλάδα που βγάζει το μάτι του, μάλλον τα ακόμα καλύτερα έρχονται!

Εσχάτως κυκλοφορεί πως διάφορα ευρωπαϊκά κλαμπ παρακολουθούν στενά τις εμφανίσεις του και μεταξύ αυτών και η Τορίνο.

Στην προκειμένη περίπτωση και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA η «Γκρανάτα» πράγματι κάνει focus και φροντίζει να ανανεώνει το report της για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Το ιταλικό κλαμπ τσεκάρει τον Μασούρα από την περασμένη σεζόν και προφανώς σημαντικό ρόλο για τις διαχρονικές «ματιές» προς τον Έλληνα διεθνή παίζει (και) η παρουσία του Έλληνα σκάουτερ, Χάρη Λούρη στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Μέχρι εκεί όμως.

Η Τορίνο δεν έχει περάσει - για την ώρα - στο…παρασύνθημα, ούτε έχει διερευνήσει τις προθέσεις του Ολυμπιακού σχετικά με τα «θέλω» του, ή αλλιώς για την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή.   

Κάτι που έκανε το περασμένο καλοκαίρι (κάτω από απόλυτη μυστικότητα και χωρίς διαρροές) ένας άλλος σύλλογος της ιταλικής Serie A.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Σαμπντόρια μπήκε στη διαδικασία να «σκαλίσει» τα δεδομένα για τον Μασούρα και να προχωρήσει σε διερευνητική κρούση προς τους παροικούντες την Πλατεία Αλεξάνδρας.

Ωστόσο προϊόντος του χρόνου κι αφού η ομάδα της Γένοβας έλαβε τα tips που ήθελε, δεν επανήλθε, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως έκανε delete τον Έλληνα άσο από το σημειωματάριο της και τους παίκτες που τελούν υπό παρακολούθηση.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όσο ο Μασούρας πηγαίνει με το πόδι στο…γκάζι, τόσο στην πειραϊκή ομάδα θα τρίβουν τα χέρια τους και θα ανεβάζουν την τιμή του, έχοντας «δεμένο» τον ποδοσφαιριστή έπειτα από την τελευταία επέκταση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του ΄24.

sdna.gr