Η Τράμπζονσπορ επιμένει για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα και έχει ανεβάσει την προσφορά της στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.
Αυτά που δεν έχουν διευκρινιστεί για την ώρα είναι: Πρώτο, αν η τουρκική ομάδα δίνει το ποσό φιξ, ή συμπεριλαμβάνονται σε αυτά και τα μπόνους για την επίτευξη στόχων. Δεύτερο, αν προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό μπροστά ή περιλαμβάνονται αρκετές δόσεις.
Προς τον παρόν, πάντως, δεν υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με την Τράμπζονσπορ. Αν τα βρουν οι δύο πλευρές το απόγευμα ή το βράδυ της Πέμπτης (1/9), ή πάει η υπόθεση για τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κάτι άλλο. Άλλωστε, στις μεταγραφές πολλά αλλάζουν, όχι από μέρα σε μέρα, αλλά από ώρα σε ώρα.
Υπενθυμίζεται, ότι η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά η Τράμπζονσπορ πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή λίστα της μέχρι τις 2/9.