Ικανοποίηση για τη συνάντηση με Αυγενάκη, πληρούν όλοι τα κριτήρια για τη χρηματοδότηση

Ικανοποίηση για τη συνάντηση με Αυγενάκη, πληρούν όλοι τα κριτήρια για τη χρηματοδότηση

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε την Τρίτη (31/01) νέα συνάντηση με τους επικεφαλής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, με τους ανθρώπους της Stoiximan Super League να εκφράζουν ικανοποίηση αφού όλες οι ομάδες πληρούν τα κριτήρια για τη χρηματοδότησή τους μέσω στοιχήματος.

Μία εβδομάδα μετά το πρώτο ραντεβού του Λευτέρη Αυγενάκη με όλους τους επικεφαλής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων (Super League 1, Super League 2, Basket League, Volley League), το απόγευμα της Τρίτης υπήρχε νέα συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με συνομιλητές από τις τέσσερις επαγγελματικές λίγκες, στην οποία παρέστησαν οι Κάτια Κοξένογλου (αναπληρώτρια πρόεδρος SL1), Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος SL2), Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ) και Παντελής Ταρνατόρος (πρόεδρος ΕΣΑΠ).

Η Κάτια Κοξένογλου εκπροσωπούσε θεσμά τις ομάδες της Stoiximan Super League και το φινάλε της συνάντησης βρήκε άπαντες στον συνεταιρισμό να μένουν ικανοποιημένοι, με τον Υφυπουργό να εμφανίζεται θετικός στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, και οι 14 ομάδες που παίρνουν μέρος στην κορυφαία ποδοσφαιριστή κατηγορία πληρούν τα κριτήρια για την εκταμίευση ενός σημαντικού ποσού μέσα από τα κέρδη από το στοίχημα, για τη χρηματοδότησή τους.

Υπενθυμίζεται πως για το 2023 το ποσό που θα μοιραστεί στους συλλόγους από το στοίχημα θα είναι ύψους 30.500.000 ευρώ, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να έχει αρχίσει ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση για να καταβληθούν τα χρήματα στις ομάδες.

sport24.gr