Ο Βιθέντε Ιμπόρα σττα πρώτα του λόγια μετά την άφιξη του στην Ελλάδα ευχαρίστησε τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ευκαιρία που του έδωσαν να έρθει στον Ολυμπιακό.
Ο Βιθέντε Ιμπόρα είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (10/7) στην Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των "ερυθρόλευκων" για τη σεζόν 2023-24.
Ο Ισπανός μέσος κατά την άδιξη του στο "Ελ. Βενιζέλος" και πριν αναχωρήσει για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα γραφεία του
Ο Ιμπόρα είπε:
"Είμαι πραγματικά ευγνώμων προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά".