Καφού: «Εξηγώ στο παιδί μου γιατί δεν μπορεί να πάει στο πάρκο»

Close
Καφού: «Εξηγώ στο παιδί μου γιατί δεν μπορεί να πάει στο πάρκο»

Ο Καφού, μέσος της ομάδας του Ολυμπιακού, εξηγεί το πως βιώνει την καθημερινότητά του στην Ελλάδα στην εποχή του κορονοϊού.

Ο Καφού ειδικότερα επισήμανε: «Ασχολούμαι όλη τη μέρα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Σηκώνομαι το πρωί και κάνω ασκήσεις μέσω Skype με φίλους μου από το Γκιμαράες. Το απόγευμα ασχολούμαι με το κινητό, βλέπω σειρές. Έτσι περνούν οι μέρες. Η ομάδα μας ενημέρωσε την προηγούμενη εβδομάδα για την αναβολή και περιμένουμε αυτήν την εβδομάδα τα νεότερα. Πιθανότατα η καραντίνα θα παραταθεί. Έχουμε επίσης το πρόγραμμα γυμναστικής της ομάδας. Ο Ολυμπιακός μου έφερε ένα ποδήλατο γυμναστικής σπίτι. Ποτέ δεν είχα περάσει τόσο χρόνο με την οικογένειά μου. Είμαστε σχεδόν δυο εβδομάδες έτσι. Δεν είναι εύκολο. Ποτέ δεν είχε φανταστεί τον εαυτό μου έτσι.

Ελπίζω ο ιός να μην φθάσει σε εμάς. Όταν έχεις παιδιά, σκέφτεσαι διαφορετικά. Βλέπω μια σειρά που είχα δει κι όταν ήμουν με την Λέγκια για προετοιμασία στην Τουρκία. Το Shooter. Είδα επίσης τη σειρά Bodyguard κι ένα αφιέρωμα στη Formula 1.

O Ζοσέ Σα είναι γείτονας. Σκεφτήκαμε να τα πούμε, αλλά μετά φοβηθήκαμε για τα παιδιά μας. Πέρασε από το μυαλό μας να πάμε Πορτογαλία μόλις ξεκίνησε η κατάσταση, αλλά μετά το ξανασκεφτήκαμε καθώς στη χώρα μας θα ήταν χειρότερα και θα περιβαλλόμασταν από περισσότερο κόσμο.

Αντιληφθήκαμε κάποια στιγμή ότι δεν θα μας άφηνε ούτε η ομάδα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων. Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις το ρυθμό που έχεις όταν προπονείσαι κάθε μέρα. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η διατροφή μας. Δεν κοιμάμαι τις ίδιες ώρες που κοιμόμουν φυσιολογικά. Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία είναι να προπονηθώ κανονικά και να κάνω τις βόλτες που έκανα. Πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου, που είναι δεν είναι σε τόσο καλή διάθεση και ζητά συνέχεια βόλτες στο πάρκο, γιατί δεν πρέπει να βγει έξω. Το γιατί δεν μπορεί να πάει στο πάρκο».

 
gazzetta.gr