Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε»

Close
Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε»

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς με την εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. 

Σημάδια κούρασης από το παιχνίδι της Τετάρτης εμφάνισε ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό η εικόνα του δεν ήταν τόσο καλή στη νίκη (1-0) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. 

«Σήμερα πραγματικά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Μετά την Τετάρτη δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τον τίτλο είναι πολλά περισσότερο από αυτά που κάναμε σήμερα», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova και ερωτήθηκε για το αν επηρεάστηκε η ομάδα του από τις αλλαγές: 

«Δεν ήταν οι αλλαγές. Οι παίκτες ξέρουμε ότι είναι έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης. Σήμερα η εικόνα δεν είχε καμία σχέση με αυτή που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια». 

Για το αν έβγαλε συμπεράσματα από τους νέους παίκτες που έπαιξαν: «Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα και δεν περίμενα αυτό το ματς. Ξέρω τι μπορούν να δώσουν οι παίκτες. Από κάποιους περίμενα περισσότερα. Φάνηκε ότι υπήρχε μία κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης και ήταν λογική. Το συμπέρασμα είναι ότι το πρωτάθλημα αυτό θα είναι δύσκολο, ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί για να το κατακτήσουμε».

sport-fm.gr