«Με καλή πίστη και ρεαλισμό θα λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών»

Close
«Με καλή πίστη και ρεαλισμό θα λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών»

Ο πρόεδρος της Super League Interwetten, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, μίλησε στην διοργάνωση που γίνεται για την κλήρωση του πρωταθλήματος της ερχόμενης σεζόν, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους, ενώ ασχολίαστα δεν άφησε και τα δεδομένα γύρω από τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης, ο πρόεδρος της Super League, θέλησε να σχολιάσει τα θέματα που βρίσκονται στο αγωνιστικό προσκήνιο των ημερών, ένα εκ των οποίων είναι και η τηλεοπτική στέγη των ομάδων, καθώς ούτε την Δευτέρα εγκρίθηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι ποδόσφαιρο. Έπαιξε ρόλο και η ενίσχυση από το στοίχημα, ένα αίτημα δεκαετιών που ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση. Μία μεγάλη πρόκληση είναι οι αγωνιστικοί χώροι. Έχουμε πέντε νέα γήπεδα υπό ανακατασκευή και σε ποσοστό 35% ανανέωσης των επιφανειών σε γήπεδα, ποσοστό σπάνιο για τα δεδομένα της Λίγκας.

Να αποδείξουμε πως δεν είμαστε μόνο επεισόδια και εντάσεις. Ο θεσμός των Β' ομάδων θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσει νέους Έλληνες παίκτες. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο θέμα των τηλεοπτικών. Είναι σαν να μην βλέπω τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Πιστεύω πως με καλή πίστη και ρεαλισμό θα λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

sdna.gr