Με Σισέ αντί Μπα στο Πόρτο ο Ολυμπιακός

Close
Με Σισέ αντί Μπα στο Πόρτο ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με μία αλλαγή στην ενδεκάδα του κόντρα στην Πόρτο σε σχέση με τη Μαρσέιγ. Ο Παπ Σισέ είναι αυτός που θα αγωνιστεί στο κέντρο των μετόπισθεν αντί του Ουσεϊνού Μπα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Πόρτο από το πρωί της Δευτέρας (26/10), καθώς την Τρίτη (26/10, 22.00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την πορτογαλική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Με ψυχολογία από την επικράτηση (1-0) σε βάρος της Μαρσέιγ, οι "ερυθρόλευκοι" θα παλέψουν για να φύγουν από το Ντραγκάο με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση, είτε ως δεύτερος είτε ως τρίτος.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στους Μασσαλούς έκαναν όλοι τους εξαιρετικό παιχνίδι και γι' αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει σκοπό να κάνει ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η μοναδική αλλαγή θα είναι κατά τα φαινόμενα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Παπ Σισέ αναμένεται να πάρει τη θέση του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή το πρωί της Δευτέρας (26/10). Έτσι, ο Σισέ θα αγωνιστεί στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο.

sport24.gr