Μονάχα λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά (φουντώνει) το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα.
Το μεταγραφικό σίριαλ του Ιανουαρίου, δεν έστειλε εν τέλει...συστημένο τον 23χρονο αμυντικό του Ολυμπιακού στην Ιταλία για λογαριασμό των «παρτενοπέι».
Ωστόσο οι γείτονες δεν έχουν ξεχάσει τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ και το τάιμινγκ που διανύουμε επανεξετάζουν την περίπτωσή του με φόντο το παζάρι του καλοκαιριού.
Ο «Τσίμι» πάντως δεν παίζει μόνος του στο μεταγραφικό (καλοκαιρινό) πρότζεκτ της Νάπολι που αφορά την ενίσχυση στο αριστερό κέντρο της άμυνας.
Βασικός «αντίζηλος» του είναι ο Μπόραν Μπάρισιτς της Ρέιντζερς.
Τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Κριστιάνο Γκιοντούλι, όσο και ο κόουτς, Τζενάρο Γκατούζο, έχουν εξαιρετική άποψη (και) για τον Κροάτη αμυντικό, τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε η Ρέιντζερς από την Όσιγιεκ έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του ΄18.
Εσχάτως κυκλοφορεί πως η Νάπολι είναι διατεθειμένη να προσφέρει 7-8 εκατομμύρια λίρες στην Ρέιντζερς για την αγορά του Μπάρισιτς, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν κι αυτό κάνει την ομάδα του να τον κοστολογεί με 22 εκατ. λίρες (!).
Κι επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, οι 38 συμμετοχές – 2 γκολ – 14 ασίστ (!) μιλάνε από μόνοι τους και ασφαλώς και λένε την αλήθεια σχετικά με τους «παπάδες» που κάνει ο 27χρονος παίκτης με την σκωτσέζικη ομάδα.
Εκτός πάντως από την Νάπολι τις κεραίες της προς τον παίκτη της Ρέιντζερς στρέφει και η Τότεναμ, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τους «παρτενοπέι», που βρίσκονται ανάμεσα στον Τσιμίκα και τον Μπάρισιτς για την μετάγγιση νέου αίματος στο αριστερό άκρο της άμυνας.