Ο Κορδόν θα έχει team δύο ατόμων στην ομάδα

Ο Κορδόν θα έχει team δύο ατόμων στην ομάδα

Ο Αντόνιο Κορδόν θα έχει μαζί του στην πειραϊκή ΠΑΕ ένα παλιό στέλεχος της Μπέτις αλλά και τον γιο του σε επιτελικό ρόλο στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού.

Ο Αντόνιο Κορδόν πρόκειται να έχει και επιτελείο μαζί του στον Ολυμπιακό. Τους δικούς του ανθρώπους. Ο ένας εξ αυτών θα είναι ο Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο που ήταν μαζί του στη Μπέτις. Βασικά ένα από τα στελέχη που είχε μαζί του στη Μπέτις.

Ο Ναβάρο έχει περάσει από διάφορα πόστα. Ανάμεσα στα άλλα είχε και αυτό του αναλυτή σε θέματα μεταγραφών. Του να κάνει αξιολογήσεις δηλαδή για νέες προσθήκες.

Στη Μπέτις ο Ναβάρο ήταν επικεφαλής τμήματος scouting και scout μεταξύ άλλων. Έχει δουλέψει σε ρόλο scout για Λατινική Αμερική, Πορτογαλία και Κίνα. Έχει θητεία στη Βιγιαρεάλ και τη Σεβίλλη και έχει σπουδές στη Σεβίλλη και τη Μούρθια και Master σε θέματα αθλητικής οργάνωσης και οργάνωσης ομάδων. Μιλάει επίσης και αγγλικά και πορτογαλικά. Στον Ολυμπιακό ο Ναβάρο σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει θα έχει ξανά ρόλο ως επικεφαλής τμήματος scouting.

Το άλλο μέλος της ομάδας του με κομβικό ρόλο στο τμήμα scouting θα είναι ο γιος του, Λουίς Κορδόν, που είναι νεαρός σε ηλικία. Ο Κορδόν Junior πάντως έχει εξειδίκευση και σπουδές στο scouting.

gazzetta.gr