Ο Μαντί Καμαρά θα επιδιώξει να μείνει στην Ιταλία

Ο διεθνής μέσος που δεν θα μείνει στη Ρόμα θα ήθελε ιδανικά σύμφωνα με πηγές από το εξωτερικό να βρει άλλον σύλλογο στην Ιταλία και να μείνει στη γειτονική χώρα.

Ο Μαντί Καμαρά προφανώς και εάν μπορούσε να μείνει στη Ρόμα θα το έκανε. Ωστόσο η ιταλική ομάδα δεν θα τον αγοράσει άρα θα πρέπει να γυρίσει στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά να αξιολογηθεί ξανά η κατάστασή του.

Οι πληροφορίες και η αίσθηση που υπάρχει - και - στην Ιταλία είναι πως ο έμπειρος πια μέσος θα ψαχτεί για να συνεχίσει στη γειτονική μας χώρα. Για να βρει έναν σύλλογο στην Ιταλία. Βέβαια για να συμβεί το οτιδήποτε θα πρέπει να συναινέσει και να ικανοποιηθεί στο οικονομικό σκέλος ο Ολυμπιακός.

Ο πολύ καλός Μαντί όπου και να αγωνίζεται προφανώς μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το ζητούμενο είναι εάν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα για την ερχόμενη χρονιά αλλά και το τι τελική απόφαση θα πάρει και ο ίδιος για το μέλλον του.

Ο ίδιος πάντως μιλώντας στο ΑΡΤ TV - στο οποίο έκανε δηλώσεις μετά το Σεβίλλη - Ρόμα - είχε αυτή τη στόχευση. Αυτό έδειξε πως θέλει: να μείνει στην Ιταλία καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω εάν θα μείνω στη Ρόμα. Αυτό που θέλω πάντως είναι να παραμείνω στην Ιταλία. Ο ατζέντης μου έχει αναλάβει το θέμα ώστε να παραμείνω εδώ. Θα δούμε». Ο 26χρονος χαφ στη Ρόμα είχε 21 ματς με 1 ασίστ. Στον Ολυμπιακό συνολικά έχει κάνει 181 αγώνες με 19 γκολ και 13 ασίστ.

gazzetta.gr