Ολυμπιακός: Φιλικό στο Ρέντη με Αστέρα

Ολυμπιακός: Φιλικό στο Ρέντη με Αστέρα

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη.

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός στις 19:30 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη. Ο αγώνας θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, αλλά θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει κάποιες τελευταίες δοκιμές.

Το φιλικό θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, δημοσιογράφων και τηλεοπτικής κάλυψης, κατόπιν επιθυμίας του Ισπανού τεχνικού.

Στο ματς αυτό, αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Φρέιρε, καθώς κόντρα στη Νόριτς έδειξε καλά στοιχεία, μετά από ελάχιστες προπονήσεις, με παρτενέρ τον Ντόη ή τον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας. Ο Χουάνγκ αναμένεται να παίξει περισσότερο, για να αποφασίσει ο Μαρτίνεθ αν θα τον υπολογίζει για βασικό στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ως παρτενέρ του Ιμπόρα στα χαφ. 

Δοκιμές θα γίνουν και με τους Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκη και Ζοάο Καρβάλιο. Κίνι και Ροντινέι θα είναι Ο Πεπ Μπιέλ, μαζί με τους Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Αραμπί είναι οι κυρίαρχες επιλογές για την επίθεση.

Από την πλευρά του ο Αστέρας αντιμετωπίζει το φιλικό ως ένα δυνατό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με τον Μιριτέλο να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

sdna.gr