Ολυμπιακός: Η ανάγκη για δύο μεταγραφές στην επίθεση και οι τρεις φορ του ρόστερ

Ολυμπιακός: Η ανάγκη για δύο μεταγραφές στην επίθεση και οι τρεις φορ του ρόστερ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει τρεις φορ που ανήκουν στο ρόστερ του συν τον Αλγκασίμ Μπα αλλά θα βγει στην αγορά για δύο νέα πρόσωπα για την επίθεσή του.

Αραμπί (συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024), Χασάν (λήγει φέτος) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025).

Τρεις σέντερ φορ που δεσμεύονται με συμβόλαια με τον Ολυμπιακό.

Και όμως είναι τρεις στράικερ που ενδέχεται να μην βρίσκονται στο ρόστερ του τη νέα χρονιά και ειδικά σε ό,τι αφορά στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, τον διεθνή φορ από τη Μαυριτανία. Εάν προστεθεί και ο νεαρός Αλγκασίμ Μπα της β' ομάδας που είχε αποκτηθεί και για την α' ομάδα οι στράικερ γίνονται τέσσερις.

Ο Ολυμπιακός μετά τις εξελίξεις με τον Σεντρίκ Μπακαμπού και με τον Αραμπί να έχει ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο αναγκάζεται - ή θα υποχρεωθεί εάν προτιμάτε - να στραφεί σε δύο νέα πρόσωπα για την επίθεσή του.

Θα χρειαστεί και βασικό σέντερ φορ αλλά και παίκτη σε δεύτερο/συμπληρωματικό ρόλο. Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα με τον Αραμπί και να αξιολογηθεί και η περίπτωση του Χασάν, ο οποίος μέτρησε συνολικά 11 γκολ σε 25 ματς με την Αλάνιασπορ πριν τραυματιστεί.

Και βέβαια οι όποιες επιλογές ακολουθήσουν για τη γραμμή κρούσης θα πρέπει να είναι το ίδιο πετυχημένες με αυτές των προηγούμενων ετών.

Αρκεί να αναλογιστούμε πως επί σειρά ετών ο Ολυμπιακός είχε έναν φοβερό Αραμπί και την περασμένη σεζόν τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Σεντρίκ Μπακαμπού.

Επιπροσθέτως εάν βάλουμε στην εξίσωση και τους εξτρέμ τότε είναι ιδιαίτερα ορατό ο Ολυμπιακός να θέλει 4 νέα πρόσωπα για την επόμενη χρονιά συνολικά στην επιθετική γραμμή του. Δύο νέους εξτρέμ και δύο νέους φορ.

gazzetta.gr