Ολυμπιακός: Η ανοιχτή γραμμή Κορδόν – Κρέσπο

Ολυμπιακός: Η ανοιχτή γραμμή Κορδόν – Κρέσπο

Το SDNA έχει το ρεπορτάζ για τις non stop συζητήσεις του νέου Sport Director της πειραϊκής ομάδας και του Αργεντινού τεχνικού.

«Καίει» η υπόθεση του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό.

Ο Αντόνιο Κορδόν αφού πήρε και επισήμως το χρίσμα του νέου Sport Director της πειραϊκής ομάδας, εντείνει τις επαφές για τον επόμενο εκλεκτό του πάγκου.

Κι αν οι Ισπανοί κόουτς φαίνεται να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο με τον Κορδόν να δείχνει πως περιμένει και το…ανακάτεμα της τράπουλας μετά το φινάλε του ισπανικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο νέος «εγκέφαλος» των «ερυθρόλευκων» εξακολουθεί να διατηρεί ψηλά στη λίστα του (και) το όνομα του Ερνάν Κρέσπο.

Ο Αργεντινός κόουτς έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Αλ Ντουχάιλ στο Κατάρ και την επερχόμενη λήξη του συμβολαίου του, στρέφει τις κεραίες του προς την Ευρώπη.

Τις τελευταίες ημέρες παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τον Κορδόν σχετικά με την προοπτική ανάληψης της τεχνικής καθοδήγησης του Ολυμπιακού και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό στην προπονητική κούρσα των Πειραιωτών.. 

sdna.gr