Ολυμπιακός: Ο «ανεβασμένος» και στα τεστ ετοιμότητας Φορτούνης

Ολυμπιακός: Ο «ανεβασμένος» και στα τεστ ετοιμότητας Φορτούνης

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει ξεχωρίσει στα τετ ετοιμότητας που έχουν γίνει στις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού μετά την άδεια των παικτών του.

Ο Μίτσελ μετά την επάνοδο των παικτών του Ολυμπιακού στον Ρέντη τους χώρισε σε γκρουπ για να κάνει τεστ που αφορούν στην αντοχή, στο τρέξιμο με αλλαγές ρυθμού & στόχους και στην περιοδική αύξηση της έντασης. Κοινώς τεστ ετοιμότητας και επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Μέσα στους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν και τρεις Έλληνες. Ένας εξ αυτών ήταν ο Φορτούνης που ήταν εκ των κορυφαίων του γκρουπ όπου μετείχε. Οι άλλοι δύο τοπ ήταν από ελληνικής πλευράς ήταν οι Ανδρούτσος και Βρουσάι.

Με αυτήν του την εικόνα ο Κώστας Φορτούνης δείχνει πως ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς και ότι έχει μπει σε μία διαδικασία ενός δυναμικού come back. Και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα δώσει τη δυνατότητα στον Μίτσελ να τον χρησιμοποιήσει σαφώς περισσότερο από τα 14 λεπτά σε 4 αγώνες που έχει παίξει έως τώρα. Ο 30χρονος Φορτούνης το δίχως άλλο μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις μεσοεπιθετικά στη συνέχεια για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Φορτούνης σε όλα του τα χρόνια στον Ολυμπιακό έχει 270 αγώνες. Σε αυτούς μετράει 79 γκολ και 77 ασίστ.

Πέρυσι ο Έλληνας διεθνής είχε 5 συμμετοχές στη χρονιά (οι 2 στη Super League 2) και 1 γκολ με τη β' ομάδα του Ολυμπιακού.

gazzetta.gr