Ολυμπιακός: Προτάσεις “βροχή” για Ιραόλα, ενεργοποιείται το Plan B

Ολυμπιακός: Προτάσεις “βροχή” για Ιραόλα, ενεργοποιείται το Plan B

Το θέμα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού είναι το πιο σημαντικό στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα.

Αν ήταν στο χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Αντόνιο Κορδόν, ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού θα είχε έρθει ήδη στον Πειραιά για να υπογράψει και αυτή τη στιγμή θα ανέλυε με τους συνεργάτες του τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Διάφορες παράμετροι έχουν “φρενάρει” την τελική συμφωνία με κάποιον προπονητή και η ανακοίνωση του “εκλεκτού” ίσως καθυστερήσει μερικές ημέρες ακόμα.

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά θέματα που τρέχουν και αφορούν το μεταγραφικό κομμάτι, την προετοιμασία, τους δανεικούς κ.α. και χωρίς την παρουσία ενός προπονητή στο τιμόνι δεν γίνεται να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις.

Προτεραιότητα λοιπόν είναι ο νέος προπονητής. Το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου στη La Liga αποτέλεσε το τελευταίο σύνορο για διαπραγματεύσεις με τεχνικούς ισπανικών ομάδων. Όσες διασυνδέσεις και προσωπικές επαφές και αν έχει ο Κορδόν, αρκετοί προπονητές προτίμησαν να μεταθέσουν την κουβέντα, όταν θα είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους.

Αυτό μπορεί να πίεσε τα χρονικά περιθώρια του Ολυμπιακού, αλλά έγινε απόλυτα σεβαστό απ’ τον Κορδόν. Ο Ισπανός μάνατζερ αποφάσισε να περιμένει, καθώς θεωρεί ιδανικό τον προπονητή στον οποίο έχει ρίξει το βάρος των διαπραγματεύσεων.

Αν ήθελε, θα μπορούσε να έχει ήδη ανακοινώσει άλλον τεχνικό, καθώς υπάρχουν αρκετοί που περιμένουν με έτοιμες τις βαλίτσες και με το στυλό στο χέρι για να υπογράψουν.

Το όνομα του Άντονι Ιραόλα της Ράγιο Βαγεκάνο ακούστηκε αρκετά τις επόμενες ημέρες, καθώς συγκεντρώνει πολλά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να κερδίσουν τον Αντόνιο Κορδόν. Το νεαρό της ηλικίας, η φιλοδοξία, το συμβόλαιο που λήγει, αλλά και τα πεπραγμένα του στους πάγκους, τον έφεραν στο προσκήνιο του ρεπορτάζ.

Ήταν η νούμερο 1 ορατή λύση δια της ατόπου απαγωγής. Για τον Ιραόλα ενδιαφέρονται έμπρακτα μια σειρά συλλόγων από σημαντικότερα πρωταθλήματα απ’ αυτό της Ελλάδας.

Η μάχη λοιπόν είναι σκληρή και δύσκολη για να πείσεις έναν προπονητή του συγκεκριμένου προφίλ να έρθει στη χώρα μας.

Ο Αντόνιο Κορδόν δεν πρόκειται να περιμένει για πολλές ημέρες στο ακουστικό, αλλά είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί άμεσα το Plan B, το οποίο αφορά προπονητή, του οποίου το όνομα δεν έχει ακουστεί ή γραφτεί μέχρι σήμερα. Το επόμενο 48ωρο θα είναι κρίσιμο για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού.

novasports.gr