Ο Μαντί Καμαρά θα λείψει στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πρέπει να καλύψει το κενό του.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα δύσκολο παιχνίδι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει έναν δύσκολο γρίφο να λύσει. Για πρώτη φορά φέτος δεν θα είναι διαθέσιμος ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις τρεις κίτρινες κάρτες.
Έως τώρα στη σεζόν, ο 26χρονος μέσος από τη Γουϊνέα ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», βγαίνοντας μάλιστα και σπάνια αλλαγή. Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να καλύψει το κενό του, με τους Αλεξανδρόπουλο και Καρβάλιο να είναι υποψήφιοι για να πάρουν θέση δίπλα στον Έσε.
Ο Έλληνας χαφ αγωνίστηκε βασικός στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ και ο Μαρτίνεθ καλείται να υπολογίζει και τον παράγοντα κούραση, ενώ ο Πορτογάλος δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής. Στο ματς του Λονδίνου, θα έμπαινε να αγωνιστεί εάν δεν πετύχαινε το γκολ ο Πακετά, που άλλαξε τα πλάνα του Ολυμπιακού.