Ολυμπιακός: Υπαρκτό το θέμα με Ζότα και έχουν γίνει επαφές...

Close
Ολυμπιακός: Υπαρκτό το θέμα με Ζότα και έχουν γίνει επαφές...

Ο Ολυμπιακός έχει όντως ασχοληθεί με την περίπτωση του Ζότα, η οποία όμως δεν είναι τόσο εύκολη ενώ υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Ο Ζοάο Ζότα, 21χρονος διεθνής με τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα έως το 2024. Φέτος είχε 19 αγώνες με 2 γκολ και 3 ασίστ και αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός ακραίος. Παίζει και στα αριστερά αλλά και στις θέσεις πίσω από τον φορ.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο και μία υπαρκτή περίπτωση στα μεταγραφικά. Οι Πορτογάλοι ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Λισσαβώνας και μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλείσει» η συμφωνία για τον Ζότα. Τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ακριβώς έτσι. Ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με τον Ζοάο Ζότα και έχει κάνει επαφές όμως ο παίκτης δεν θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος. Η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν. Η διάθεση του Ολυμπιακού πάντως είναι να παλέψει σοβαρά την υπόθεση, όπως και άλλες καλές περιπτώσεις ακραίων.

gazzetta.gr