Πρωτοσέλιδο ο Γκασπάρ για την οψιόν αγοράς του 1 εκατ. ευρώ

Close

Η πορτογαλική εφημερίδα Record φιλοξένησε στο πρωτοσέλιδο της Τρίτης (15/10) ρεπορτάζ για τον Μπρούνο Γκασπάρ, για την οψιόν αγοράς του 1.000.000 ευρώ και για την επιστροφή στη Σπόρτινγκ "αν δεν αλλάξει η κατάσταση".

Στο πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας Record φιλοξενείται την Τρίτη (15/10) ο Μπρούνο Γκασπάρ. Αναφορά γίνεται στο ποσό του 1.000.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό.

Ως γνωστόν ο Ανγκολέζος δεξιός μπακ έχει έρθει ως δανεικός στους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι αν θελήσουν να τον κρατήσουν και να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει να δώσουν αυτά τα χρήματα.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται βέβαια ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση, τότε ο παίκτης θα γυρίσει στη Σπόρτινγκ. Ποια είναι αυτή η κατάσταση; Το να μην αγωνίζεται, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει χρησιμοποιήσει καθόλου σε επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Γκασπάρ στα "λιοντάρια" ολοκληρώνεται το 2023. "Τα μόνα χρήματα που γλιτώνει αυτή τη στιγμή η Σπόρτινγκ για τον Γκασπάρ, είναι αυτά του συμβολαίου του" αναφέρεται στο δημοσίευμα της Record.

Πηγή: sports24.gr