«Σειρήνες» από Ιταλία – Γαλλία για τον Ανιγκό μετά το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό

«Σειρήνες» από Ιταλία – Γαλλία για τον Ανιγκό μετά το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για το αιφνίδιο τέλος του μέχρι πρότινος διευθυντή ακαδημίας του Ολυμπιακού και την επόμενη μέρα.

Τίτλοι τέλους για τον Ζοσέ Ανιγκό στον Ολυμπιακό. Η πολύχρονη συνεργασία του Γάλλου με την ομάδα του Πειραιά ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να βαδίζουν πλέον σε χωριστούς δρόμους.

Ο Ανιγκό ανέλαβε το 2022 την «μπαγκέτα» στις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» και επί των δικών του ημερών, έγραψαν σημαντική πρόοδο τα τμήματα υποδομής του κλαμπ.

Τρανά παραδείγματα αποτελούν η ανάδειξη και η…προαγωγή στην πρώτη ομάδα παικτών από τα σπλάχνα του συλλόγου (όπως οι Κωστούλας – Μουζακίτης) συν φυσικά η τεράστια επιτυχία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του UEFA Youth League τη σεζόν 2023-24.

Ο Ανιγκό ως διευθυντής των ακαδημιών έραψε παράσημα στη στολή του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα χάθηκε η καλή…χημεία που υπήρχε με τους Πειραιώτες κι έτσι το μεταξύ τους διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο.

Όσο για την επόμενη μέρα;

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου διευθυντή για την ακαδημία του συλλόγου κι ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA στα αυτά του Ανιγκό ηχούν «σειρήνες» από Ιταλία και Γαλλία μεριά.

sdna.gr