Σισέ: ''Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε''

Close

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει μια μεγάλη πρόκριση επί της Γουλβς δήλωσε ο Πάπε Σισέ στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Πάπε Σισέ στη συνέντευξη Τύπου πριν το Γουλβς – Ολυμπιακός:

Για την πρόκριση: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Έχουμε παλέψει πολύ για φτάσουμε ως εδώ. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογό μας».

Για τα γκολ που είχε πετύχει με Μίλαν και Άρσεναλ και αν μπορεί να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο με τη Γουλβς: «Ναι, γιατί όχι. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ. Αλλά, ναι γιατί όχι. Αν είναι να περάσει από μένα, θα ήθελα πολύ να συμβεί».

Για τον Μπόμπι Αλέν που θα πάρει τη θέση του Σα στο τέρμα: «Ο Μπόμπι είναι επαγγελματίας και πάρα πολύ καλός αθλητής. Έχει μιλήσει με τον προπονητή, αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Του έχουν ευχηθεί όλοι καλή επιτυχία. Όπως και ο Ζοσέ Σα του ευχήθηκε, αλλά το πιο σημαντικό είναι να προκριθεί ομάδα».

sdna.gr