Ο Βασίλης Σουρλής ήταν ο τελευταίος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού -μέχρι τον Αλέξη Καλογερόπουλο- που έκανε ντεμπούτο επί Μαρτίνς και μετά το 1-1 με τον Άρη έδωσε συγχαρητήρια στον συμπαίκτη του για την πρώτη του συμμετοχή. Παράλληλα, μίλησε για τον παίκτη που έχει σαν πρότυπο και δεν είναι άλλος από τον Αντρέα Μπουχαλάκη.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βασίλης Σουρλής στην κάμερα της Nova:
Για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, προσπάθησα πολύ γιατί όταν είσαι στον Ολυμπιακό και σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις, πρέπει να δίνεις το 100% και είμαι πολύ χαρούμενος».
Για την εμφάνιση του: «Θα έπρεπε να έχω καλύτερες τοποθετήσεις στο παιχνίδι αλλά πάνω κάτω πήγα καλά».
Για όσα θα του πει ο πατέρας του για την παρουσία του στο παιχνίδι: «Δεν θα μου πει συγχαρητήρια, αλλά να συνεχίσω να δουλεύω και να προσπαθώ σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι».
Για το γεγονός ότι έλειπε η χημεία εξαιτίας των αλλαγών που έγιναν στην ενδεκάδα: «Κάποια παιδιά είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό και χρειαζόμασταν περισσότερα παιχνίδια για να βρεθούμε στο γήπεδο».
Για το ντεμπούτο του Καλογερόπουλου: «Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Έχει πολύ καλά σωματικά προσόντα».
Για τον παίκτη στον οποίο θα ήθελε να μοιάσει: «Θα έλεγα τον Μπουχαλάκη. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ. Κερδίζω πάρα πολλά από τη συνύπαρξη μου στις προπονήσεις και θέλω να βελτιωθώ μαζί του. Με βοηθά πολύ και μου δίνει πολλές συμβουλές».
Για τις συμβουλές που ακούει από τον πατέρα του: «Αυτό που μου λέει συνεχώς είναι να δουλεύω σκληρά και αυτό που του αρέσει είναι να παίρνω περισσότερο μπάλα στα πόδια μου».
Για τις συμβουλές που ακούει από τον Μπουχαλάκη: «Με βοηθά πολύ για τον τρόπο που παίζω και πως πρέπει να παίρνω τοποθετήσεις στο γήπεδο».