Τα λέει με Μαρινάκη και καταλήγει στον εκλεκτό ο Κορδόν

Τα λέει με Μαρινάκη και καταλήγει στον εκλεκτό ο Κορδόν

Πυρετώδεις είναι τις τελευταίες ώρες οι διεργασίες για προπονητή στον Ολυμπιακό. Με την άφιξη του Αντόνιο Κορδόν και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του το θέμα μπήκε στην τελική του ευθεία και όλα δείχνουν πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής άρχισε ήδη επαφές με στελέχη της ΠΑΕ, ενώ ίσως και σήμερα θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επέστρεψε από το Λονδίνο. Οι επαφές του Κορδόν με τους προπονητές που έχει ξεχωρίσει είναι πλέον προχωρημένες, τα ονόματα στη λίστα έχουν περιοριστεί και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.

Οι Άντονι Ιραόλα και Χοσέ Μπορδαλάς, που αποχωρούν από Ράγιο Βαγεκάνο και Χετάφε αντίστοιχα, είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα, ενώ ο Χοσέ Καγέχα που παίζει με τη Λεβάντε στα μπαράζ για την άνοδο στη La Liga απασχολεί επίσης. Στα υπόψη είναι ο Τζόρντι Κρόιφ, που έχει συνεργαστεί με τον Κορδόν, ενώ αντίθετα ανέφικτος στόχος μοιάζει πλέον ο Μαρθελίνο λόγω μνηστήρων από το Champions League και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ λόγω τεράστιων προτάσεων από αραβικές ομάδες.

Πέρα από το θέμα προπονητή, ο Κορδόν θα «τρέξει» άμεσα και ζητήματα του δυναμικού, καθώς το ρόστερ είναι υπεράριθμο, μαζί και με τους δανεικούς. Θα γίνουν εκκαθαρίσεις, προκειμένου να περιοριστεί ο αριθμός στους παίκτες που χρειάζονται. Άλλωστε πολλοί από όσους έχουν ακόμη συμβόλαιο είναι σαφές πως δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και θα αναζητηθεί μια φόρμουλα για να αποχωρήσουν.

sport-fm.gr