Θύρα 7: "Προκλήσεις των εντεταλμένων αστυνομικών"

Close
Θύρα 7: "Προκλήσεις των εντεταλμένων αστυνομικών"

Περίπου 100 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού παρακολούθησαν από κοντά το κεκλεισμένων των θυρών κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πέντε λεπτά πριν «βγει» το ημίχρονο υπήρξαν επεισόδια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Η επίσημη Θύρα 7 ανέλαβε την ευθύνη για αυτό, αναφέροντας πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά και πως υπήρξαν προκλήσεις από την πλευρά της Αστυνομίας.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η Θύρα 7 :
 
«Η Κυριακή ήταν μια μέρα γιορτής αφού η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ κατέκτησε και μαθηματικά το 46ο ΠΑΝΑΞΙΟ πρωτάθλημα της ιστορίας της!
 
Η ΘΥΡΑ 7 όπως κάνει πάντα, στήριξε την ομάδα παρά το άτυχο ξεκίνημα του παιχνιδιού και πανηγύρισε μαζί της τον τελικό ΘΡΙΑΜΒΟ!
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ την ευθύνη για το μεμονωμένο περιστατικό της Κυριακής.
 
Ο ρόλος της ΘΥΡΑΣ 7 είναι να προστατεύει πάντα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, να δείχνει ψυχραιμία και να μην πέφτει σε παγίδες ώστε να ΜΗΝ κινδυνεύει η ομάδα μας με τιμωρίες.

Να μην απαντάει στις προκλήσεις των εντεταλμένων αστυνομικών που έρχονται με αυτό τον σκοπό. Τέτοια γεγονότα περιμένουν οι εχθροί του Ολυμπιακού και κάποιοι πονηροί για να διασαλεύουν την ηρεμία της ομάδας μας. Η ΘΥΡΑ 7 ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό και ξέρει πότε να κάνει την αυτοκριτική της».

sdna.gr