Τι ισχύει με το ποσοστό μεταπώλησης στο deal Ολυμπιακού–Γουλβς για τον Ποντένσε

Close
Τι ισχύει με το ποσοστό μεταπώλησης στο deal Ολυμπιακού–Γουλβς για τον Ποντένσε

Υπάρχει ή όχι ποσοστό μεταπώλησης για την πειραϊκή ομάδα στην «κλειδωμένη» συμφωνία με τους Λύκους για την πώληση του Πορτογάλου μέσου; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Καθαρά θέμα χρόνου είναι να επισημοποιηθεί το deal του Ολυμπιακού με την Γουλβς για την μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην αγγλική ομάδα.

Τα δύο κλαμπ έχουν έρθει σε συμφωνία που «κλείδωσε» στο ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρώ – όπως έγραψε το SDNA – και απομένουν τα διαδικαστικά για να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις και να μπει ο Πορτογάλος μέσος στο αεροπλάνο με προορισμό το Νησί.

Όπως έχουμε γράψει το καθαρό ποσό που θα καταλήξει στο ταμείο της πειραϊκής ΠΑΕ από την πώληση των δικαιωμάτων στου «Λύκους» ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, με τα υπόλοιπα 3 εκατομμύρι ευρώ να πηγαίνουν σε μανατζερικές προμήθειες.

Κι επειδή ακριβώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό (συνηθισμένο ωστόσο για το shopping ομάδων επιπέδου Premier League) η Γουλβς θα διατηρήσει το 100 % του ποδοσφαιριστή, χωρίς να αφήνει κανένα ποσοστό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό.

25 «χαρτιά» για τα παιδιά του Πειραιά και...τέλος!

sdna.gr