Τραυματίας ο Λο Σέλσο/Δεν ανησυχεί ενόψει Ολυμπιακού

Τραυματίας ο Λο Σέλσο/Δεν ανησυχεί ενόψει Ολυμπιακού

Τραυματίας αποχώρησε από το τελευταίο φιλικό της Αργεντινής ο μέσος της Τότεναμ, Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ωστόσο όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά το ματς δεν ανησυχεί ενόψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε για τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο στο τελευταίο φιλικό της Αργεντινής με τη Χιλή (0-0), αφού μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στη βουβωνική χώρα, αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή στο 53ο λεπτό του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 23χρονος νεοαποκτηθείς χαφ της Τότεναμ δήλωσε ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα περιμένει την πλήρη διάγνωση της κατάστασής του ενόψει των αγώνων που ακολουθούν κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας (14/9) και Ολυμπιακό (18/9).

sdna.gr