Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού, Αχιλλέας Σταύρου, που ταξίδεψε από τον Καναδά για να δει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Κρασνοντάρ και Αστέρα έκλαψε μόλις άνθρωπος της ΠΑΕ του δώρισε δύο φανέλες για τον γιο του.
Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, παρέδωσε στον φίλαθλο της ομάδας, Αχιλλέα Σταύρου και πατέρα του αγαπημένου των Πειραιωτών, Γρηγοράκη, δύο «ερυθρόλευκες» φανέλες με τα ονόματά τους! Ο Σταύρου λύγισε και έβαλε τα κλάματα από την συγκίνηση.
Δείτε πιο κάτω το βίντεο.
Συγκινητική στιγμή χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας, κ. Κώστας Καραπαπάς παρέδωσε στον φίλαθλο του Ολυμπιακού Αχιλλέα Σταύρου και πατέρα του αγαπημένου μας Γρηγοράκη, δύο «ερυθρόλευκες» φανέλες με τα ονόματά τους! #Olympiacos #Family #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/fkT9JiQkFA
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) August 25, 2019