«Ζεστό» στην Τουρκία το θέμα του Ονιεκούρου για τον Ολυμπιακό

Close
«Ζεστό» στην Τουρκία το θέμα του Ονιεκούρου για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί δεδομένα για δύο εξτρέμ το προσεχές καλοκαίρι και η περίπτωση του 22χρονου Νιγηριανού εξτρέμ, Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος ανήκει στη Μονακό και αγωνίστηκε δανεικός στη Γαλατά, είναι από αυτές που έχουν ξεχωρίσει για διάφορους λόγους.

Πρόκειται για μια ελκυστική περίπτωση παίκτη που ναι μεν είναι και αρκετά ακριβή, ωστόσο στην... κουβέντα μπαίνει και το financial fair play της UEFA ως σύμμαχος των Πειραιωτών. Η ομάδα του πριγκιπάτου θα προσπαθήσει να συνεφέρει φέτος τα οικονομικά της και η πώληση παικτών που δεν ανήκουν στο βασικό ρόστερ είναι δεδομένη. Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι και ο ταχύτατος εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του «αντι-Ποντένσε» που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα το θέμα του «παίζει» ακόμη πιο ζεστά για τον Ολυμπιακό στα τουρκικά ΜΜΕ. Όπως υποστηρίζουν οι γείτονες, η Γαλατά εγκαταλείπει την περίπτωσή του αφενός λόγω των απαιτήσεων της Μονακό, αφετέρου λόγω του δυνατού «μπασίματος» του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «η Γαλατά υποχωρεί για τον Ονιεκούρου λόγω Ολυμπιακού», ωστόσο πρέπει να τονιστεί ότι ο σύλλογος της Πόλης ούτως ή άλλως ήθελε να συνεχίσει ο Νιγηριανός ως δανεικός, κάτι που φυσικά έρχεται σε αντίθεση με τις επιδιώξεις της Μονακό που θέλει να γλιτώσει συμβόλαια και κυρίως να ισοσκελίσει σταδιακά τη χασούρα ετών.

sdna.gr