Παναθηναϊκός: Με «Βίγια» και Σαβιέρ, εκτός για μια εβδομάδα ο Μπουζούκης

Close
Παναθηναϊκός: Με «Βίγια» και Σαβιέρ, εκτός για μια εβδομάδα ο Μπουζούκης

Καλύτερη ήταν η Τρίτη όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα για τον Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Λούκας Βιγιαφάνιες μαζί με τον Σαβιέρ συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ, η κατάσταση του Γιάννη Μπουζούκη δεν είναι ανησυχητική...

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τη δουλειά και την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Λαμία, με τον Ρουμάνο κόουτς της ομάδας να λαμβάνει θετικά μηνύματα από συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών του...

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα όντας πλέον σε θέση να μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη επαναφορά με τα πράσινα στο γήπεδο, ενώ και ο Σαβιέρ ήταν παρών σε ολόκληρη την πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Επιπλέον, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αν και ο νεαρός χαφ θα χρειαστεί μια εβδομάδα για να επανέλθει.

Σε ατομικό επιδόθηκαν οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης, τη στιγμή που οι Σένκεφελντ, Σάντσες και Κουρμπέλης έκαναν αποφόρτιση δίχως να επηρεάζει σε κάτι τα πλάνα του Μπόλονι για την παρουσία τους στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Με κάκωση στο γόνατο αποχώρησε ο Αλεξανδρόπουλος, θεραπεία είχε το πρόγραμμα για Βέλεθ, Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδη, κλινήρης παραμένει ο Αντονίτο.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι τακτικής..

sdna.gr