Απόσταση και με Χατζηθεοδωρίδη

Close
Απόσταση και με Χατζηθεοδωρίδη

Σημαντική διαφορά στο οικονομικό κατά την πρώτη κουβέντα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Χατζηθεοδωρίδη για την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2023

Μετά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον οποίο διαπιστώθηκε αρκετά μεγάλη διαφορά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για επέκταση του συμβολαίου του, προέκυψε σημαντική διαφορά και στις αντίστοιχες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο έως το 2023 και με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Πριν από λίγες ημέρες ο Τσάβι Ρόκα είχε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του 23χρονου αριστερού φουλ μπακ και του κατέθεσε την πρώτη προσφορά του Παναθηναϊκού για διετή επέκταση της συνεργασίας τους (το "τρέχων" συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021) με ταυτόχρονη αναπροσαρμογή των αποδοχών του.

Η πρόταση των "πράσινων" ήταν ελαφρώς ανεβασμένη σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει τώρα ο "Χάτζη" κι έφτανε περίπου τις 100.000€ σε ετήσια βάση, μαζί με τα μπόνους. Ποσό που απέχει αρκετά από τη "βάση" που έχει βάλει η πλευρά του παίκτη και πλησιάζει την "κλίμακα" του νέου συμβολαίου που υπέγραψε προ ημερών ο Πούγγουρας.
 

sport24.gr