Δοκιμή Μπόλονι με Μολό και Αθανασακόπουλο στους βασικούς!

Close
Δοκιμή Μπόλονι με Μολό και Αθανασακόπουλο στους βασικούς!

Ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε τον Μολό αντί του Αϊτόρ και τον 19χρονο Αθανασακόπουλο αντί του Καρλίτος με τους βασικούς στην προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί. Χτυπάει την πόρτα της 11άδας ο Γάλλος.

Την πόρτα της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού φαίνεται πως χτυπάει με αξιώσεις πλέον ο Γιοάν Μολό ενόψει του σαββατιάτικου μας των πράσινων στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή του Γάλλου εξτρέμ στα ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στο Βόλο, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή μετά από έντεκα μήνες (!), ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει πως τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα αντί του Αϊτόρ. 

Ο Μολό ήταν με τους βασικούς κα' θόλη τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού στην προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί, ενώ μία ακόμη έκπληξη ήταν η παρουσία του 19χρονου Αθασακόπουλου στην ίδια ομάδα και σε θέση πίσω από τον επιθετικό κορυφής που δεν ήταν ο Καρλίτος αλλά ο Μακέντα. 

Ο Καρλίτος ήταν με τους αναπληρωματικούς όπως και ο Αϊτόρ, δίχως ωστόσο να μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι η συγκεκριμένη πρόβα θα γίνει και πράξη στο ματς με τη Λαμία το προσεχές Σάββατο. 

sdna.gr