Είδε Μπουζούκη και Καμπετσή ο Νταμπίζας

Είδε Μπουζούκη και Καμπετσή ο Νταμπίζας

Μεταξύ των θεατών του ματς της Εθνικής Ελπίδων με τη Λιθουανία στο γήπεδο της Καλλιθέας ήταν την Τρίτη ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, προκειμένου να παρακολουθήσει Μπουζούκη, Καμπετσή και όχι μόνο.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Καλλιθέας εθεάθη το απόγευμα της Τρίτης ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, συνοδευόμενος από τον σκάουτερ και πρώην άσο του τριφυλλιού Κώστα Μπατσινίλα. 

Ο Νταμπίζας παρακολούθησε το ματς της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων απέναντι στη Λιθουανία και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Αργύρης Καμπετσής, καθώς αμφότεροι βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα. 

Εκτός φυσικά από τους δύο παίκτες του τριφυλλιού, εξέτασαν και περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, προκειμένου να αποκτήσουν εικόνα για τα χαρακτηριστικά και την προοπτική που ενδέχεται να έχουν στο άμεσο μέλλον. 

sdna.gr