Ενθαρρυντικά μηνύματα για την κατάσταση του Γκάνεα

Σε νέες εξετάσεις υπεβλήθη ο Κρίστιαν Γκάνεα, με την κατάσταση του Ρουμάνου αμυντικού του Παναθηναϊκού να παρουσιάζει αισθητή βελτίωση.

Ο Κρίστιαν Γκάνεα ήταν από τους πιο άτυχους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος με τον Ρουμάνο αμυντικό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά μετά από τον Covid που τον ταλαιπώρησε.

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν τεράστια βελτίωση στις τιμές της φλεγμονής που είχε προκαλέσει ο Covid στην καρδιά και έτσι ο Ρουμάνος έχει αρκετές πιθανότητες για να δώσει το παρών στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού!

Ο 31χρονος Γκάνεα προβλήθηκε από κορωνοϊό τον περασμένο χειμώνα και του είχε δημιουργήσει επιπλοκές, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τίθεται εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες, ενώ και το ποδοσφαιρικό του μέλλον ήταν αβέβαιο.

Οι τελευταίες εξετάσεις του Ρουμάνου, έδειξαν πως οι τιμές έχουν βελτιωθεί αισθητά, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί στην προετοιμασία των “πράσινων”, ωστόσο, το θέμα της επιστροφής του, βρίσκεται ακόμη στην αρχή, καθώς τις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, θα τον υποβάλλον σε εξειδικευμένες εξετάσεις, έτσι ώστε να δώσουν το οριστικό “OK” για να επιστρέψει ο Γκάνεα στα γήπεδα.

novasports.gr