Το SDNA έχει το (παρασκηνιακό) ρεπορτάζ για τον Βραζιλιάνο μέσο του Παναθηναϊκού και το…ραντεβού με τον Covid – 19.
Παράταση παίρνει η επιστροφή του Μαουρίσιο στην Αθήνα, έπειτα από την λήξη της χριστουγεννιάτικης άδειας κι από την στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο 32χρονος μέσος του Παναθηναϊκού μαζί με την γυναίκα του Φερνάντα ταξίδεψε με προορισμό την Βραζιλία, προκειμένου να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τους γονείς του στο πατρικό τους σπίτι στην Φορταλέζα.
Εκτός από τους γονείς του στο ίδιο σπίτι υπάρχουν και τρεις οικιακοί βοηθοί, δεδομένου πως οι γονείς του είναι εύποροι οικονομικά.
Σημειωτέων πως ο πατέρας του διαθέτει μεγάλη αλυσίδα φούρνων, ενώ η μητέρα του διατηρεί αλυσίδα καταστημάτων health food.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA μία από τις κοπέλες που εργάζεται ως οικιακή βοηθός είχε θέμα με τον κορωνοϊό και έτσι φέρεται να «πέρασε» και στον Μαουρίσιο, ο οποίος βγήκε θετικός σε δύο τεστ που έκανε προτού ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα και αναπόφευκτα τράβηξε χειρόφρενο.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι ασυμπτωματικός, δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό θέμα και έπειτα από την λήξη της υποχρεωτικής καραντίνας θα ακολουθήσει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.