Γιοβάνοβιτς: «Θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή»

Close
Γιοβάνοβιτς: «Θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή»

Υπομονή και ακόμη περισσότερη δουλειά είναι το σύνθημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με βάση τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άλκμααρ. 

Αναφορικά με το φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ, όπου προφανώς και το 3-0 μαρτυρά πως ο Γιοβάνοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος, τόνισε: «Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ποιοτικά. Με τον τρόπο παιχνιδιού τους και την σοβαρότητα τους δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Ήταν ένα φιλικό που ένας προπονητής δεν μπορεί να βγάλει πάρα πολλά συμπεράσματα γιατί δεν μας δόθηκε καμία ευκαιρία να κάνουμε κάτι με την μπάλα στα πόδια. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος σε όλες τις φάσεις παιχνιδιού και δεν είχαμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι».

Ως μια γενικότερη αποτίμηση της δουλειάς που γίνεται στην Ολλανδία, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επισήμανε: «Είμαστε σε φάση όπου τα φιλικά είναι πιο δυνατά από αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτή την φάση και το πρώτο ήταν δυνατό, ιδιαίτερα αυτό σήμερα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και λόγω των αντιπάλων. Δεν είναι και εύκολο, αυτή την στιγμή έτσι όπως είμαστε, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις να το μεταφέρουμε και στο γήπεδο. Θα χρειαστεί δουλειά, υπομονή. Βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα βελτιωθεί και η δική μας εικόνα».

gazzetta.gr