Χαμήλωσε το τέμπο πριν την «ανηφόρα» και… έβγαλε αποστολή ο Πογιάτος

Close
Χαμήλωσε το τέμπο πριν την «ανηφόρα» και… έβγαλε αποστολή ο Πογιάτος

Πρωινή προπόνηση και μετά ξενοδοχείο περιλάμβανε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, ενώ o Ντάνι Πογιάτος επέλεξε τους 30 παίκτες που από σήμερα και για 10 ημέρες θα κάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μια ανάσα ανάμεσα σε διπλές προπονήσεις και πριν την… ανηφόρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας αποτέλεσε το πρωινό της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο Ντάνι Πογιάτος εξήγησε στους παίκτες ότι αυτή τη φορά το πρόγραμμα δεν θα είχε τόσο μεγάλη ένταση, ούτε θα έχει διάρκεια όση αυτές των προηγούμενων ημερών. Έτσι οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι ποδοβόλεϊ σε συνθήκες ανταγωνισμού!

Για πρώτη φορά μετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Φραν Βέλεθ, ενώ επέστρεψαν στο πρόγραμμα ο Σωκράτης Διούδης και ο Φώτης Ιωαννίδης. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Αχιλλέας Πούγγουρας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και θεραπεία ακολούθησε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντάνι Πογιάτος ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που από σήμερα και για τις επόμενες δέκα ημέρες κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Αττικής.
Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Καρλίτος, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Περέα, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Κανταλαπιέδρα, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Σαμαράς, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης, Καραγιάννης και Ιωαννίδης.

sport-fm.gr